9 Eyl 2017

8.9.2017 | Bomboş Bir Gün


"Acıyı hatırlatan elinde kalan ip midir, uçup giden balon mu?" 

°°°°°°°

Bütün gün sözlükler, sosyal medya, internet siteleri arasında gezip durdum. Tam bir modern zaman kaldırım mühendisi sayıyorum kendimi.

Sonra akşam üzeri birden bire gelen temizlik aşkıyla odamı temizleyiverdim. Etrafımı temiz görmeyi çok seviyorum. Ama temizlik yapmaya üşeniyorum.

Tam  bir vakit kaybı günüydü. Ama ne yapayım? İş yok, para yok, okul başlamadı. Dolayısı ile tüm günümü iki paragrafa sığdırdım.

Siz neler yapıyorsunuz? Haftasonu geldi nihayet, neler yapacaksınız? Yazın lütfen.

Sağlıcakla kalın.
Aslıhan. 
Aslıhan T.
Aslıhan T.

Ben Bir Fani..

6 yorum:

  1. Arada böyle boş günler de lazım. Dinlenmiş olursun.

    Ben bu hafta sonunu bloguma yazı stoklayarak geçirmek istiyorum. Uzun zamandır yazmak istediğim bir sürü konu birikti. Onları toparlamam lazım. Bu ay aktif olmak istiyorum.

    İyi hafta sonları :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoğu zaman dinleniyorum ondan bu sıkıntı "-". Süper senin yazılarını çok seviyorum. İyi hafta sonları... Kolay gelsin :)

      Sil
  2. Bomboş günleri öyle çok özlüyorum ki, yaşarken inanılmaz sıkıcı gelse de sabah'ın 9'unda iş yerinde yarı uykulu 23924943 tane strese ''haa ne diyo bu?'' diye şaşkın şaşkın bakarken çok özlüyorum.:) Tadını çıkar bence, nasıl olsa hep böyle olmayacak.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Melo geri dönmüşsün!!! MELO GERİ DÖNMÜŞ!!!!!! Çok özlemiştim seni. Yazıların olmadan boştu günler Melo. Nolur bir daha gitme :) allah kolaylık versin güzelim. Neler yaptığını çok merak ediyorum ama umarım hepsi sana iyi gelmiştir. Öyle yapmaya çalışıyorum. E posta mı aldın mı bu arada?

      Sil
  3. Arada insan kendini salıveriyor internet alemine. Uzun süremesi tehlikeli ama. :)

    YanıtlaSil