24 Kas 2015

HAYALİMDEKİ EV

Öncelikle söylemeliyim ki böyle bir yazı yazmak hiç aklımda yoktu. Renkli Tırtıl'ın yazısını okuyunca aklıma geldi.Çünkü bende onun gibi zaman zaman hayalimdeki evi tasarlıyorum.Sanırım çoğumuz bunu yapıyor.Komşumun hayalindeki evi okumak için buradan buyurun.

Bir çoğumuz ancak evlenince kendine ait bir evi oluyor ve  o bomboş evi kendine göre tasarlama  hayali ne yalan söyleyeyim çok çekici. Ama hayatlar pek öyle olmuyor.Çoğu zaman aileler onlara göre en uygun mobilyalardan seçmenizi bekliyor.Ama benim hayalimde aileler pek karışmıyor müstakbel eşim(aday adayı bile yok) de benim en doğru kararı vereceğimden emin olduğu için seçimi bana bırakıyor :) En azından taze gelin evlerine benzemeyeceğine emin :D Şunu da belirteyim zaten kurulu bir düzen varsa ve çok gerekli değilse ben o düzeni bozmam

Genellikle bir evin en çok kullanılan yeri salondur.Bu yüzden herkes dizaynını çok önemser.Hele birde misafir için ayrı bir salon varsa misafir dışında kimse oraya giremez.Kendi çocukların bile giremez.Şahsen sırf misafirler için ayrı salon yapmayı düşünmüyorum. Kullanılmadan eskiyecek  eşyalar için masraf etmeye gerek yok. Rahat pastel tonlarda bir L koltuk istiyorum.Bazı L koltuklar yatak olabiliyor.Misafir içinde çok uygun :)


Hayalimdeki tam olarak bu değil ama buna yakın bir şeyler olabilir.




Mutfağım bu tonlarda olabilir böylece küçük bile olsa aydınlık olacağından içimi sıkmayacak :) kış bahçesi ise böyle olmalı sıcak bir fotoğraf hemencecik kendine çekti.Hele burada da bir kitaplık varsa benim için tamamdır.



Hep aynı tonlarda eşyalar dikkatimi çekiyor gördüğünüz gibi.Olabildiğince sadelikten yanayım. Aslında evimin tamamını ikea mobilyalardan dekore edebilirim ama bir yaşanmışlık hissi vermiyor bana :) 


Olabilirse bu tarz bir banyo kısmı işimi görecektir.Çok zevksiz olduğumu biliyorum ama benim ev hayallerimdeki ev aşağı yukarı böyle.Birgün gerçekten olursa paylaşırım sizlerle zaten.

Sevgilerle :)

Aslıhan T.
Aslıhan T.

Ben Bir Fani..

14 yorum:

  1. Umarim çabucak hayalin gerçeklesir gerçek resimlerini de bizlerle paylasirsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım benim :) inşallah herkes hayallerini hayırlısıyla yaşar

      Sil
  2. Yatak odana bayıldım, salonuna bayıldım. Benim gibi sende sadelikten yanasın, bu yüzden zevklerimiz birebir olmasa da çok benziyor. Emeğine, ellerine sağlık çok güzel yazmışsın. :3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun beni çok çok mutlu etti :) inşallah ikimizde bir Ömür boyu seven insanlarla huzurla evlerimizde yaşarız :)

      Sil
    2. Amin, inşallah güzel duan için çok çok teşekkür ederim. :D

      Sil
  3. Umarım hayallerin bir bir bir gerçek olur :)

    YanıtlaSil
  4. Zevklerimiz çok yakın. Ben de bu renkleri benzer modelleri kullanmak isterdim evimde, bana bırakılsaydı tabi:)
    Göz yormayan sadelik tercihim.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu arada burç uyumundan sanırım sakinliği tercih etmemiz. 13 Mart benim doğum günüm:)

      Sil
    2. Yorumun için teşekkür ederim :) kesinlikle burçlarla ilgisi olduğuna inanıyorum :) ayrıca senin gibi zevkli biriyle zevkim yakınsa gurur duyarım :)

      Sil