18 Eyl 2016

FOTOĞRAF DÜZENLEME

Merhaba bugün yapmayı en çok sevdiğim hobim ile ilgili bir paylaşım yapacağım.Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum ve ardından farklılaştırmak hoş oluyor.Fotoğraf düzenlemek için gerek Bilgisayarlar gerek mobil cihazlar için bir çok program mevcut. Profesyonel olarak düzenleme yapmanızı sağlıyorlar.Ancak benim bahsedeceğim siteler online olarak anlık ve cihazınıza ağırlık yapmadan bu düzenlemeyi sağlıyor.

Pixlr

Online photoshop desek yanlış olmaz.Bende böyle aratarak bulmuştum :) Editor seçeneği Photoshopun yapabildiği birçok şeyi yapabiliyor ama onun kadar büyük boyutlu değil. Dil seçenekleri arasında Türkçe mevcut ve arayüzü çok basit.Bir kaç denemeden sonra mutlaka tamamen öğrenebilirsiniz. 


BeFunky

Bir diğer program ise befunky. Pixlr'dan daha çok kullanıyorum. Özellikle efektleri için Online vsco diyebiliriz. Hepsi gayet profesyonel efektler.Popart,stenciler gibi seçenekleri de var.Ayrıca yüz için özel  özellikleri de mevcut.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GİRİŞİ STENCILER İLE DÜZENLENMİŞ HALİ


Photoscape

Yine küçük bir photoshop diyebileceğimiz bir program.Gif dahi yapabileceğiniz bu programın en büyük özelliği bilgisayarı yormaması.Ayrıca bilgisayara yüklediğim hazır fontları Arayüzünde kullanabiliyorum ki headerımı da bu yolla yaptım. İsterseniz ayrıntılı bir yazısını yazabilir veya isteyenlere yardımcı olabilirim.
Aslıhan T.
Aslıhan T.

Ben Bir Fani..

4 yorum:

  1. Photoscape kullanıyorum ve çok memnunum istediğim her şeyi yapabiliyorum, tavsiye edebilirim:))

    YanıtlaSil
  2. Ilgililer için hoş bir paylaşım. Bu arada satrancta ilerledin mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) ilerlemeye çalışıyorum. Bir takım alıp kardeşlerim ile oynayayım diyorum bakalım

      Sil