31 Eki 2015

BIOBLAS ŞAMPUAN + BAKIM KREMİ İNCELEMESİ


Herkese merhaba bugün size hiç memnun kalmadığım hatta nefret ettiğim bir üründen bahsetmek istiyorum . Açıkçası çok büyük beklentilerim vardı. İndirimle yanında tarak hediyesi ile birlikte 7 lira civarı bir fiyata aldım. Maalesef tek avantajlı tarafı tarak oldu.Ürünün yapısı koyu bir kıvamda, koyu bir rengi ve hafif bir kokusu var. 


Bitkisel serum katkılı olması dolayısıyla dış etkenlerin saçlar üzerindeki etkisini azaltmayı, saç diplerini besleyerek ömrünü uzatmayı saç dökülmesini engellemeyi ve saçı uzatmayı vaad ediyor ama sadece vaad ediyor. İlk kullanımdan itibaren saçlarımı;

* Kurutmaya  başladı. 

* Onarmak yerine kırıklarımı artmaya başladı. 

* Her kullanımda elektriklendi. 

* Uzatmadı 

Bu kadar kötü etkiden sonra uzamasından vazgeçtim halbuki amacım yavaş uzayan saçlarımın hızlı uzamasıydı. Bu arada sanmayın ki etkilerini gördüm vazgeçtim. İnatla şişenin sonunu getirdim kendisi ilk kullanımdan son kullanıma kadar aynı etkiyi gösterdi. Takdir etmek gerek :) Benim şahsi izlenimlerim bu şekilde mutlaka kişiden kişiye değişir. 
Fikir ve önerilerinizi yazarsanız mutlu olurum. 

Sevgilerle... 




Aslıhan T.
Aslıhan T.

Ben Bir Fani..

10 yorum:

  1. Ben de aynı fikirdeyim ürünle ilgili. Ciddi hayal kırıklığı yaşadım

    YanıtlaSil
  2. Bu ürünün öyle bir reklamını yapıyorlar ki sanki saç dökülmesini sıfıra indiriyor. Yıllar önce sadece bir şişesini alıp kullanmıştım ve hiç memnun kalmamıştım. saçlarımı keçe gibi yapmıştı. Bu yüzden bir daha denemedim. Sana çam terebentin yağını tavsiye ederim. Aktardan alıp hangi şampuanı kullanırsan kullan içine belli bir miktar döküyorsun, saçları hem parlak yapıyor hem de hızlı uzamalarını sağlıyor. Bu yağı keşfettikten sonra şampuanlara çok da önem vermemeye başladım çünkü hepsinin içine bu yağdan koyuyorum ve saçlarıma iyi geliyor. İstersen bir internette araştır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duydum ablam duydum bir aralar onu da denemiştim. Ama yazlık zamanına denk geldi tuzlu sudan dolayı işe yaramadığını sanmış olabilirim

      Sil
  3. Ayni dusuncedeyim. Saclarim kece gibi oldu.. Elseve uzatma etkili. Saclarim cok uzadi onun etkisi olduguna inaniyorum. Ki hergun deniz ve gunese maruz kaliyor cok yiprandi.. Bu ara uzamasini pek istemiyorum ama bi donem surekli yaptigim sey sampuana dogum kontrol hapi kirip koymak.. Cok etkili tavsiye ederim. Ama baska hicbiyere degmesin sacinizdan baska.. Tuylenme yapar. Bu arada yeni bi kur ogrendim yarin paylasacagim. Yeni deniyorum etkilerini kontrol edicem hem bakim hem uzatiyormus. Ben bakim yapsin yeter kismindayim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğum kontrol hapını ilk defa duyuyorum. Tüylendirme etkisini biliyordum ama bu şekilde kullanılabileceği hiç aklıma gelmemişti. Biz kadınlardan korkulur vesselam :) kür işe yararsa lütfen paylaş :)

      Sil
  4. Market şampuanlarının pek işe yarayabileceğini düşünmüyorum ben.Hiçbirinde vaat ettiği şeyleri yaptığını görmedim zaten:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hangi şampuanı öneriyorsun acaba gerçekten sonuç istiyorum artık

      Sil
  5. pek başarılı bulmadığım normal bir şampuan bence:) sizi blogdan ve instgramdan takibe aldım bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  6. Keşif etkinliğiyle geldim, bloguma da beklerim :)
    www.blogluyorum.net

    YanıtlaSil