4 Eki 2015

PEELİNG JELLER ||NEUTROGENA, GARNİER

Günaydınlar efendim. Mutlu pazarlar diliyorum hepinize. Bendeniz sabah erkenden kalkıp kahvaltımı ettim bile. Bugün blogda pek fazla görmediğiniz türde bir inceleme yazısı yazıyorum."PEELİNG JELLER " 


İlk olarak hiç beğenmediğim, sevmediğim hatta nefret ettiğim jelden  başlamak istiyorum. 

Neutrogena Pembe Greyfurt Günlük Peeling Jel:  

vaadetlerinden ilki sivilce azalmasına yardımcı olduğu ancak azalmak bir yana bende tam tersi bir etki yapıyor. Her uyguladığımda sivilce yaptı ve kızarıklıklar neden oldu. Kokusu da deterjan gibi geliyor bana. Diğer peelingler gibi tanecikleri bir yapısı var.  A101den 10tl'ye almıştım. Büyük ihtimalle çöpe gidecek. 

Neutrogena Siyah Nokta Temizleyici Peeling Jel:

Bunu öncekine nispeten daha çok beğendim. Kısmen işe yarıyor. En azından bitene kadar kullanırım bunu. Pembe greyfurta göre katı ve kremsi bir yapısı var. Özellikle siyah noktanın bolca olduğu burnuma uyguluyorum. Bununda kokusu bir garip. Bunu da A101den 10tl'ye almıştım. Bazı A101lerde  hala var. 

Garnier Saf&Temiz 3'ü 1arada:

Oldukça popüler olan bu ürünü herkes biliyor sanırım. Çok çok büyük etkileri olmamakla beraber temiz ve ferah hissettirdiği için sürekli kullanıyorum. Özellikle benim gibi karma/yağlı bir cildiniz varsa bu ürünü seveceksiniz. Kokusu da salatalık gibi kokuyor. Yapısı ise kremsi bir yapıda ve taneciklere sahip bu yüzden maske yerine kullanınca bile peeling etkisi yapıyor. A101 ve Bimlerde 10tl'ye satılıyor. 

Sizin yorumlarınız neler?  Önerileriz var mı? Cevaplarınızı bekliyorum. 
Sevgilerle... 






Aslıhan T.
Aslıhan T.

Ben Bir Fani..

16 yorum:

  1. Sıyah noktalara etki etmiyor diye bıraktım siyah nokta temizleyici peelingi.diadermine'nin dengeleyici yüz yıkama jelini seviyorum bende karma ciltliyim öneririm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen etkisi yok gibi :) önerini dinleyeceğim canım teşekkürler ��

      Sil
  2. Garnier'ı ben sadece peeling olarak kullanıyorum ama kokusu bana çok kimyasal geliyor, kendimi temizlenmiş gibi değilde çok zararlı bir şeyi suratıma sürmüş gibi hissediyorum.:) Tabii ki öyle değildir ama bu his beni uzaklaştırıyor :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında hiçbiri gerçekten temizliyor ve masum diyemeyiz. Ama bana kötünün iyisi gibi geliyor bütün istediklerimizi aynı zamanda gerçekleştiren bir ürün çıkmadıkça bunu kullanacağım .

      Sil
    2. Yorumun için teşekkürler

      Sil
  3. pembe greyfurtluyu kullandım ve memnun kalmadım.Temizlediğini düşünmüyorum. Garnierin peelingi ise bana o kadar hafif geldi ki boşuna para verdiğimi düşündüm. Ama neutrogena 3ü bir arada nispeten daha iyi en azından yüz de temizlik yaptığını hissedebildiğim bir peeling bunlar arasında :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O ürünü hiç kullanmadım. Deneyeyim o zaman yorum yaparım. Yorumun için teşekkürler ☺

      Sil
  4. garnier hariç diğerlerini kullanmadım garnierden kısmen memnundum =)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, yeni blog arayışındaydım ve size denk geldim. ^-^ Yazılarınız çok hoşuma gitti, gfc ile takibe aldım. Banada bekleriim ^-^ sanatinsaklisirlari.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  6. Garnier markasina yeni basladim ben de. Baska ürünlerini de kullaniyorum memnunum.

    YanıtlaSil
  7. Garnier markasina yeni basladim ben de. Baska ürünlerini de kullaniyorum memnunum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun olmana sevindim. Ben de kısmen seviyorum

      Sil
  8. Selam canım, seni takibe aldım bana da beklerim <3
    www.gamzenindunyasi74.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  9. garnier üçü bir arada yı bir türlü sevemedim

    YanıtlaSil