29 Nis 2015

İZLEDİM || Kocan Kadar Konuş



Merhaba kızlar Nasılsınız bakalım :)
Aslında böyle bir post yazmayacaktım çünkü neredeyse herkes izledi.Ama hem çok beğenmem hemde kardeşimin benimle bir daha gel deyişleri yüzünden yazmaya karar verdim.



Fragmanı işte bu :) Emin olun filmde fragman kadar eğlenceli.Tanıtım ise şu;

Şebnem Burcuoğlu’nun çok satan Kocan Kadar Konuş romanından uyarlanan film bu toprağın kadınlarının daha çocukken nasıl koca bulmaya programlandıklarını anlatıyor. Bu kadınların arasında 30 yaşındaki Efsun (Ezgi Mola) gerçek aşkı, sevgiyi, dürüstlüğü arar ama diğer kızlar gibi numara yapmayı, trip atmayı, erkeği parmağının ucunda oynatmayı bilmez. Bu yüzden bu yaşına kadar düzgün bir ilişkisi olmamıştır. Efsun’un kadınlığın kitabını yazmış İzmirli ailesi ise ona kadınlığı öğretmeye kararlıdır. Efsun da nihayet kendini Türk kızlarına emanet eder. Ailesi tepeden tırnağa yeniledikleri Efsun’u takdim etmeye hazırlanırken Efsun’un karşısına hiç unutamadığı, üstüne yenisini koyamadığı lise aşkı Sinan (Murat Yıldırım) çıkar.

Böyle bir eğitim görülmedi.O gözlüklü kültürlü efsun gidiyor yerine gelin çiceği için amazon kadınına bağlayan bir efsun geliyor. Ezgi Mola çok çok sevdiğim bir oyuncu ve harika oynamış.Kahkahalar bir saniye durmadı salonda.Hatta yan salonda Selam 2 vardı.Çıkışta sanırım ücretsiz gösterimden çıkan bir sürü abla ağlıyorlardı.Bizse hala gülüyorduk garip bir bakışma oldu salonlar arası :) Bu arada ben ile Efsun arasında oldukça benzerlik var.En azından sivri dilimiz çok benziyor :) Umarım diğer yarımı bende bulabilirim tıpkı onun gibi :)

Hala izlememişseniz ve izleyecek bir film arıyorsanız kesinlikle Kocan Kadar Konuş önerimdir.









Aslıhan T.
Aslıhan T.

Ben Bir Fani..

5 yorum:

  1. Merhabalar blogunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım. Banada beklerim.

    www.beautybygizzy.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  2. ben de daha geçen hafta izleyebildim genel olarak güzeldi ama sonunu hiçbeğenmedim sanki kızları erkeklerin peşinden koşan varlıklar gibi izlenim verdi daha romantik olabilirdi sonu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısın ben sonundan bahsetmeyi unutmuşum.Sonunun romantik olmamasının nedeni kitabın ikincisinin olması sanırım.Boşluk kaldığının sende farkındasındır :)

      Sil
  3. "Neden evlenmedim?" adlı bir yazı dizim var sanırım seyretmem farz bu filmi :D

    YanıtlaSil