1 Eki 2016

GELECEKTEKİ BEN

iyi geceler :) nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Ben dünya gayeleri ile uğraşıyorum bu aralar bakalım sonum ne olacak. Son yazımda her cumartesi yazı günüm demiştim ertesi güne 2 saat kalmış olsa dahi sözümü tutmak istedim.

Ben Van depreminden sonra Kocaeliye gitmiştim.  Depremden kurtulmuş, ilk defa yatılı okulda kalan 18 yaşında psikolojileri yerinde olmayan çocuklardık. Öğretmenler üzerimize fazlasıyla düşüyorlardı Allah hepsinden razı olsun. Bir gün sınıf hocamız bizden 5 yıl sonraki bize bir mektup yazmamızı istedi. Böylece yeniden hayal kurabilirdik. Adreslerimizi de yazdık hocaya verdik. Eğer sözünü tutar ve gönderirse 2017'de elimize geçecek. O zaman burada da paylaşırım Allah nasip ederse.

Peki bu anıyı neden yazdım? Bugün ki konum bana bu anıyı hatırlattığı için sizlere anlatmak istedim :)  Future me adlı bir internet sitesi buldum. Bu siteye üye olmadan e-posta adresi, göndermek istediğiniz tarihi ve mektubunuzu yazıyorsunuz. Site günü gelince mektubu size yolluyor. Bu mektupları ister size özel kalabilir. İsterseniz genel olarak yayınlayabilirsiniz. Bence çok güzel bir fikir. Bir süre sonra hangi noktaya gelmiş olduğumuzu farkedeceğiz. Ayrıca gönderdiğini unutanlara hoş bir sürpriz olabilir. Düşünsenize masa başında dosyalar ile boğuşuyorsunuz bir gün kendinizden bir mektup alıyorsunuz :)


"Sevgili gelecekteki ben... "
Aslıhan T.
Aslıhan T.

Ben Bir Fani..

22 yorum:

  1. Aaa bu süper bir fikir :) Ben de kendime mektup yazmak istiyorum. Kendime söylemek istediğim çok şey var. Bu uygulamadan haberdar ettiğimiz için teşekkürler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdiden kalemine sağlık :) teşekkür ederim

      Sil
  2. çok güzelmiş Aslıhan, deneyeceğim. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalemine sağlık ablacım :) teşekkür ederim

      Sil
  3. hemen bir şeyler yazmalıyım, tabii ben 5 sene bekleyemem ya neyse :) ,teşekkürler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bizim için mecburi bekleme süresiydi :) sen istediğin tarihe yaz :) yorumun için teşekkür ederim

      Sil
  4. Merhaba,

    Gerçekten çok güzel ve ilginç bir çalışma, söz konusu siteye en kısa zamanda uğrayacağım :)

    YanıtlaSil
  5. Sen , depremi yaşadın mı , geçmiş olsun . Bizim sınıfa da 2 kişi gelmişti depremden sonra , çok zorlandıklarını hatırlıyorum , Allah bir daha yaşatmasın .
    Ben küçükken yazdığım yazıları okuyunca bri kendimden iğreniyorum , hahaha , ama bu riske giripr gelecekteki beni güldürmeliyim bence :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef yaşadım. Amin. Şu hayattaki en değerli armağan tebessüm değil midir zaten. Kendine en büyük iyiliğin... Bende gülüyorum ya :D

      Sil
  6. ne güzel düşünülmüş bir site :) merak ettim ben de bakıyorum hemen..

    YanıtlaSil
  7. FutureMe çok güzelmiş gerçekten :) Benim gibi manyak bir insan için güzel olacak doğrusu :) Bu güzel paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  8. Amin :) herşey de bir hayır var işte :) hoşgeldin

    YanıtlaSil
  9. Bloğumda seni davet ettiğim bir mim var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) hemen bakıyorum

      Sil
  10. Cok güzel bir yazı bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil