9 Şub 2016

MİM || Gitmek İstediğiniz Hayali Dünya

Mimlendim :) Uzun zamandır mimlenmemiştim ilk mimim gibi heyecanlandım.Sevgili Kanadı Kırık Kırlangıç mimlemiş ona çok teşekkür ediyorum.Onun cevaplarını okumak isterseniz blog ismine tıklayabilirsiniz.Hadi cevaplara geçelim.

Gitmek istediğiniz bir hayali dünya var mı ? Varsa neresi olsun isterdiniz ?

Fantastik kitap-film-dizi çok çok seviyorum.İnsan ister istemez kendini o dünyalar da hayal ediyor.Ama bir tanesi var ki o dünyada olmayı çok çok isterdim.O dünya en sevdiğim dizilerden hatta en sevdiğim dizi Doctor Who :)) aynı zamanda dizi tarihinin en uzun ömürlü dizilerinden biri . Doktor bir zaman lordu ve tardisle yolculuk ediyor .Her zaman  onunla beraber yolculuk eden dünyalı bir yol arkadaşı var.O kişi ben olabilirdim,olurdum çok isterdim :) Dizi içerisinde bir çok gezegen ve zaman gezildi.Doktorun kendi hikayesini beden dönüşümlerini seyrettik yani tek bir fantastik dünya değil bir çoğunu seçmiş bulundum :) Toplamda 12 doktor var.Aramızda kalsın ben en çok 10.doktoru sevdim :D


10.doktor

Sevdiğiniz bir romanda - masalda hangi karakter olmak isterdiniz ?

Kesinlikle Çalıkuşu - Feride. Özellikle orta okul yıllarımda Ferideyi örnek alırdım kendime.Onun hırçınlığı,sahipsizliğine inat umursamıyormuş gibi davranması idealist ve gururlu oluşu beni çok etkilemişti.Hala da etkiliyor hala seviyorum.Dizisi 2.defa uyarlandığında çok sevinmiştim ama tam anlamıyla beklediği bulamamıştım.Aydan Şener'in oynadığı Feride daha iyi yansıtıyor bence.




Gerçek hayatta başka birisi olarak doğma şansınız olsaydı, kendiniz dışında kim olarak doğmak isterdiniz ?

Yine Aslıhan olmak isterdim ama hayatımı en baştan yaşamak şartıyla.öyle bir şansım yoksa  The Cat Returns- Haru olmak isterdim.



.
.
.


Bende blogger arkadaşlarımdan bir kaçını ve yapmak isteyen herkesi mimliyorum.Sevgilerle...

Aslıhan T.
Aslıhan T.

Ben Bir Fani..

10 yorum:

  1. 10. Doctor benim lütfen kendine başka birini seç cıngar çıkarırım :D şaka şaka o hepimize yeter :D yaa Aydan Şenerli Çalıkuşu seven birini görünce pek bir mutlu oldum. Ben de Çalıkuşunun o dizisini izleyince bildiğin kendimden geçmiş Aydan Şenere vurulmuştum :D çok tatlı ama şirin şey :D o son dediğin animasyon hani şu oğluna eş arayan kedi krallı olan mı? tam hatırlayamıyorum hepsini izeyememiştim belki en fazla 10 dk tvde görmüştüm misafirlikteydik. sonra da çok aramıştım da bulamamıştım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen hepimize yeter :) Aydan Şener apayrı bir insan bence :) evet o türkçe adı da sihirli kedi :) ben baronu çok seviyorum özellikle seninde seveceğini düşünüyorum :) yorumun için teşekkürler :)

      Sil
  2. Çalıkuşu Ferideee, çok güzel yazmışssın hepsini canım, mimlediğin için de teşekkür ederim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) cevaplarını bekliyorum :)

      Sil
  3. Çok güzel cevaplar canım:))

    YanıtlaSil
  4. O zaman Bozbalık'a gidelim!! :))

    YanıtlaSil
  5. Ay beni de mimlemişsin :) Feride'yi ne çok severim. 2 gün önce trt yapımını tekrar izledim bende çok seviyorum Çalıkuşu romanını :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım seni de mimledim :) bende aklıma geldikçe izliyorum :)

      Sil