26 Şub 2016

BUTİK AÇTIM


Merhabalar.Bugün çok mutluyum heyecanlıyım umutluyum.Uzun süredir böyle bir fikrim vardı.Nihayet bugün uygulamaya soktum.Baya zor bir şey olduğunun farkına vardım.Ama hem güvenilir bir butik bulmak oldukça zor olduğundan ve bende öğrenciyim ihtiyacım olduğundan bu işe girmek istedim. Çoğu satış hesabı parayı aldıktan sonra cevap verme gereği duymuyor.Benim hem ismim hem yerim belli :) 

Ve sonuçta artık  kız kardeşimin adını taşıyan bir butiğim var.Şimdilik birkaç ürün var.Sizden ricam inceleyip fiyatlar ve ürünler hakkında yorumlar mısınız? Buraya  tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Aslıhan T.
Aslıhan T.

Ben Bir Fani..

16 yorum:

  1. canım benim hayırlı olsun. ürünlerin çok tatlı. fiyatları gayet makul. nacizane örgü elbisenin fiyatı biraz yüksek olmalı. çünkü el emeği göz nuru...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım inşallah başarırım :)

      Sil
  2. hayırlı olsun :) Hayırlı işler, bol kazançlar İnşallah ^^ bu tarz işlerden pek anlamam ama ürünler çok güzel görünüyor. özellikle şu içi pembe şey dolu saati çok beğendim. Allah bereket versin ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun inşallah canım :) beğenmene sevindim :)

      Sil
  3. Canımmm hayırlı olsun, bol kazançlar diliyorum çok.:)

    YanıtlaSil
  4. Ürünleri çok beğendim. Gece vakti pek inceleyemesem de yarın sabah tek tek bakınacağım.. :)

    YanıtlaSil
  5. Hayırlı olsun canım. bol satışlar :-)

    YanıtlaSil
  6. Hayırlı olsun. Çok güzel saatler var o.o

    YanıtlaSil
  7. Blogunu henüz keşfettim biraz gecikmeli nir hayırlınolsın demek istedim:)İnşallah her şey istediğin gibi olur bol kazançlar dilerim:) takipteyim bloguma beklerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun :) İsten herkesin inşallah :) Hemen dönüyorum :)

      Sil