21 Şub 2017

ANDROİD CİHAZDAN ÇIKTI NASIL ALINIR?


Merhabalar efendim. Bugün bambaşka bir kulvardan sesleniyorum sizlere. Benim bilgisayarım ne yazık ki geçen yaz mefta oldu. Önceleri bu bir  sorun olmadı ne zaman çıktı almam gerekti o zaman anladım değerini. İnternet kafelerde yazdırıyordum fakat gerçekten tuzlu olabiliyor bir süre sonra.

Elimde Android cihaz ve yazıcı vardı. Direkt bu ikisini bağlamanın bir yolunu bulabilir miyim acaba diye düşündüm. Maalesef yazıcı wifi uyumlu değildi. Diğer yola başvurdum böylece. Otg kablosu aracılığıyla USB girişiyle bağladım. Ancak ne yazık ki Android cihazlar bilgisayar gibi direkt yazıcıyı algılayıp yazdırmıyorlar. Bu durumda bir aracıyla yapmamız gerekiyordu. Hemen bir program arayışına girdim.

Küçük bir araştırma neticesinde Printershare programını buldum. Ücretsiz olduğu için sevinerek kurdum ki ne göreyim. Sadece deneme sayfası basıyor ve premiuma yönlendiriyor. Tamam yaptığının bu oldukça normal ancak premiumun fiyatını görünce direkt vazgeçtim.


Beleşçi ruhum hemen devreye girdi. Ve acaba biz bu programı apk olarak bulabilir miyiz? Diye araştırmaya başladım. Bilmeyenler için harici apkler ile Android cihazlara store dışında program yükleyebilirsiniz. Araştırma neticesinde premium apk buldum :) 

 
Ben bu siteden indirdim ancak siz isterseniz başka bir siteden de indirebilirsiniz. Zira internet bir umman. 




İnternet bağlantısını kesiyoruz ki programı görüp key istemesin store. Ancak yüklendikten sonra açarsanız premium olarak tanıyacaktır.



Continue tıklıyoruz.  






İstediğimiz bağlantı biçimine tıklayıp yazıcımızı seçiyoruz. Ardından istediğiniz belgeyi çıkarabilirsiniz. Hatta belgelerde düzenleme dahi yapılabilir. Tüm adımları takip ederseniz çıktınızı alabilirsiniz. Umarım işinize yarar, neyse ben  dönem ki ders programını çıkarmaya gidiyorum-yazar burada ofluyor- Yorumlarınızı bekliyorum. Sağlıcakla efendim 






Aslıhan T.
Aslıhan T.

Ben Bir Fani..

6 yorum:

  1. ihtiyacı olanlar için faydalı bir paylaşım olmuş,
    teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. Çok yararlı bir paylaşım zira yazıcı ile olan alakamız hiç bitmiyor bizim 😢

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen 😢 yorumunuz için teşekkür ederim hanımlar 😊😊

      Sil
  3. Faydalı bir yazı olmuş, teşekkürler :)) Okulun oradaki kırtasiyeci 5 kuruşa fotokopi çektiği için yormuyorum kendimi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fotokopi o fiyatta burada da. Ama çıktı resimli ise 50krş 20 tane çıkarınca 10₺. Gerçi bu kadar hesap yaptığıma göre cimri de olabilirim :D yorum için teşekkürler :))

      Sil