5 Kas 2016

KISA KISA #4

Merhaba nihayet 1 haftanın sonunda yazmak nasip oldu. Benim için çok yoğun bir haftaydı . Sınav haftasına girdik . O yüzden baya stresliyim. Ya yine başaramazsam diye. Bazı günler yeter bu kadar stres babana söyle gitsin okulu uzattığını . Ama fena halde korkuyorum . Üstüne bu ayın 20sinde kpss sınavım var . Onunda sonucundan korktuğumu tahmin edersiniz . 



Bu aralar 3 tane kitabı bir arada okumaya çalışıyorum . Mayısın önerisiyle Pazarlık, blogsözlük etkinliğinden Cennette uzun bir kış ve kitap grubum için zübük . Büyük ihtimal bunlardan sonra deli kızın hayatı adlı bir romanı benden okuyacaksınız :) 

Van'da yaşadığımı bilenleriniz vardır. Hdplilerin tutuklanmasından sonra olanları da tahmin edersiniz . İnternetin yavaşlatılması zaman zaman da kesilmesi bir yana elektriklerin gitmesi , çatışma sesleri , gösteriler artık sinirlerimi bozuyor . Okullara yakın patlayıcılar koyuluyor . Kendi savunduğu insanlar kendi çocuklarını öldürüyor umurlarında değil ...

Ayrıca geçen hafta bilgisayarım kırıldı.Dolayısı ile yapabildiklerim kısıtlı . Yoksa ben çok güzel yabancı diziler yazacaktım. Gerçi hala yazmayı düşünüyorum . 

Ha birde kayıp bulma duası biliyor musunuz ? Ne kadar önemli olduğunu tahmin edebileceğiniz mp3 çalarım evin içinde kayboldu . Bulamıyorum . Kendimi ihbar falan mı etsem polisler evi dağıtırken buluruz diye düşünüyorum . Yada iyice kafayı yedim. 

Kısa kısa yazısının dert yazısına döndürdüm yine . Kusura bakmayın nasıl yaşıyorsam öyle yazıyorum dolayısıyla karma karışık oluyor . Özür mahiyetinde harika bir şarkı yazdım en başa. Seveceğinizi umuyorum . Bende önerilerinizi bekliyorum. 
Sağlıcakla kalın . . . 
Aslıhan T.
Aslıhan T.

Ben Bir Fani..

12 yorum:

  1. Kaybolan eşyalar en ihtiyaç olmadığı zaman karşımıza çıkar. Sonra ihtiyacımız yine olur ve yine kayıptır.

    Allah sabır versin herkese. Bize en çokta olayların içinde olanlara.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumdan sonra buldum kendisini gerçekten hiç aklımda yokken ortaya çıktı :D amin inşallah

      Sil
  2. hayat gerçekten zorlaştı artık. Kendine dikkat et canım

    YanıtlaSil
  3. Efendim dert paylaştıkça azalır, iyi ki yazdınız. Müzik çalar çok önemli değil mi? Ben de çok severim benim emektar müzik çaları :) Umarım en kısa zamanda bulursunuz. Bu arada şarkı çok güzel! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hakikaten azalıyor efendim :) bende çok seviyorum bugün yazıyı yazdıktan sonra buldum neyse ki. Değil mi :)

      Sil
  4. Bende aynı anda 4 kitabı okuyorum , biri roman ikisi tarih birine tür koyamıyorum piyes gibi bir şey , kafam karman çorman :D
    Üç ihlas bir fatiha okuduğum her zaman kaybettiklerimi buluyorum ben , inşallah bulursun sen de ^^
    Şarkı da çok güzelmiş bu arada :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çorbaya döndü benim kafada :) buldum canım :)) yorumum için teşekkür ederim

      Sil