23 Ağu 2016

BEN GELDİM



Merhaba :) Gitmediğimi söylememişken geldiği belirtmek ancak benim yapacağım bir şey. Bir kaç günlüğüne ailemin yanına gitmiştim.
Evimizin tatlı hatunları babaannem ve annem hazır babam yurt dışındayken erişte ve yün yıkama işini bitirelim dediler. Annemin dizinden su alınınca ve ağır kaldırması yasak olunca,kız kardeşim de lense alışma sürecinde gözlerinin mikrop kapmasını istemediğinden (aradığı bahaneyi bulmuştu sayın okuyucu itiraz edemezdim),malumunuz babaannem de yaşlı olunca(dili için aynı şeyi söyleyemem) işler bendenize yüklendi.(Yazar burada hamaratlığını vurguluyor).2 günde bitirip kalan 2 günde dinlendim.

Allah'tan bu sefer sömürülecek bir İnternet bağlantısı buldum da arada bir kaç yere baktım.Tablete de bir sürü e-kitap yüklemiştim(isterseniz bununla ilgili bir yazı yazabilirim).Uzun zamandır bu kadar okuyamamıştım iyi oldu.Kardeşimin hikayesiydi biri.Yorumunu yazsam mı diye düşünüyorum şimdi.Bir daha gidersem filmde indireyim diyorum.

Kendisi de bu kadar kısa olan tatilimde  bunlardan başka hişçbirşey yapmamış olsamda bir güncelleyeyim dedim :)

İyi günler hepinize.
Sevgilerle

Aslıhan T.
Aslıhan T.

Ben Bir Fani..

10 yorum:

  1. Lens kullanan biri olarak kardeşinin ''bahanesi'' hoşuma gitti valla :)) annene de çok geçmiş olsun. Sevgiler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok uyanıktır kendisi ;) Çok teşekkür ederim :) Sevgiler

      Sil
  2. Hadi geçmiş olsun :) Kardeşimin Hikayesi'ni geçen yazmıştım blogda. Güzel bir seçim olmuş. Sen de yaz okuyalım :) Filmleri de yaz :) ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ) Cesaret aldım yorumlardan yazabilirim :)

      Sil
  3. Geçmişler olsun Aslıcım. Ya sorma yaz ne olursa, yazda okuyalım :)

    YanıtlaSil
  4. Annenize geçmiş olsun, okuduğunuz kitap Zülfü Livaneli'nin kitabını bende çok merak ediyordum aldım fakat okumak bir türlü kısmet olmadı nasıldı kitap?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Şahsen ben sevdim :) sizinde seveneceğinizi düşünüyorum.Şaşırtıcı bir sonu var ;) Daha detaylı yazmak isterdim ancak şuan hiç vaktim yok.Ama yarın bloga daha detaylı girip ayrıca e-kitap halini de koyacağım.Okursunuz inşallah :)

      Sil
    2. Şimdi daha çok merak ettim kitabı, inşallah en kısa zamanda okuyacağım.

      Sil