4 Haz 2015

100 KİŞİ TAMAM

sonunda yüz kişi olduk hanımlar. Birkaç gün içinde ürünleri tamamlayıp başlatacağım inşallah :) bir konuda kararsızım. Hangi markanın hangi ürününü ya da hangi Kitabı istersiniz veya önerirsiniz. Cevaplarınız benim için çok önemli bekliyorum. Görüşmek üzere...
Aslıhan T.
Aslıhan T.

Ben Bir Fani..

12 yorum:

  1. Uyumsuz serisini okumak istiyorum. İlk kitabı bir elimde olsa, devamını da alırım aslında. Ahah. Uyumsuz olabilir meselaa. (⌒▽⌒)
     ̄ε  ̄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika fikir not aldım :D uyumsuz serisi benimde okumak istediğim bir seri iyi ki söyledin

      Sil
  2. Dermokil'in ürünleri olabilir. Bir de Vaseline sprey vücut kremini çok övüyorlar. Onu merak ediyorum. Kitap olarak da yaza uygun güzel aşk romanları olabilir. Ben onları zevkle okurum ama zaten sen ne koyarsan koy ben çekilişe katılacağım :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Spreyi bende merak ediyorum kendime de alayım :) fikirlerin için teşekkürler :) katılmasan kendim davet edip eklerdim zaten :)

      Sil
  3. Merhaba,
    101 olarakta ben katıldım bloğunuza :) Bende beklerim,sevgiler,

    http://yenihayatiminilkgunu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Nice yüzlere :) Pucca'nın son kitabını hediye edebilirsin :) Kozmetik olarak ise güneş kremi gayet uygun olacaktır mevsime :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) peki hangi markayı önerirsin sonuçta senin kadar bilemem :)

      Sil
    2. Bioderma yada Avene olabilir :)

      Sil
  5. Ben de pucca yi merak ediyorum henuz okumadim kitaplarini o yuzden tanismamis arkadaslar icin de ilk kitabi olabilir mesela ☺ the balm in urunlerinden olabilir bide ☺

    YanıtlaSil