15 Şub 2015

Çektiğimiz Acılar Yetti!!!




#KadınaŞiddeteHayır




Önce Craig Stephen Hicks tarafından silahla vurularak öldürülen 23 yaşındaki diş hekimliği öğrencisi Deah Barakat, 21 yaşındaki eşi Yusor Muhammed Ebu Salha ve 19 yaşındaki baldızı Razan Muhammed Ebu Salha'nın haberini aldık. Nedeni "Müslüman" olmaları.Belki Yusor anne olacaktı.Razan evlenecekti.Hayalleri vardı ve adamın biri sırf dinleri aynı olmadığı için onları öldürdü.

Katilleri işte bu yaratık Craig Hicks



Özgecan Aslan daha 20 yaşında Psikoloji Bölümü 1’inci sınıf öğrencisiydi.Evine dönerken bindiği minibüsün şoförü tarafından tecavüze uğradı,bıçaklandı,darp edildi ve yakılarak öldürüldü.Üstelik bu hastalıklı yaratık Özgecan boğuşurken onun yüzünü tırnakladığı  için tırnaklarının arasında DNA kalacağını bildiği için ellerini kesip öyle yakıyor.Duyduğum zaman bir kaç dakika düşünemedim,sonra ağzıma gelen her şeyi söyledim.Gözyaşlarına boğuldum.Daha ağzı süt kokuyordu bu kızın nasıl kıyar insan. Nedeni "Kız başına" minibüse binmek.

Nereye kadar sürecek bu vahşet.Size söyleyeyim ;Bu ülkede kadınların kaderi erkek vicdanına bağlı olmaya devam ettikçe yargı hep erkeklerden yana oldukça ağır ceza verilmedikçe acılar katlanarak devam edecek.


Özgeyi öldüren yaratık ise bu Suphi Altındöken


Aslıhan T.
Aslıhan T.

Ben Bir Fani..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder