9 Oca 2016

SON ZAMANLARDA || KİTAP ALIŞVERİŞİ

Gittikçe daha sıkıcı biri oluyorum galiba.Filmlerde vardır ya orta yaşlı,tek başına yaşayan, kedili kadınlardan biri gibi hissediyorum kendimi. Hayatım bu aralar pek bir sinir bozucu geçiyor.Okul uzayacak gibi duruyor.Çok korkuyorum özellikle babamdan duymasının sonuçlarını düşünemiyorum. Üstüne birde kolum yandı acıması ve kaşınması hiç durmuyor. Üstüne sürekli gidip gelen bir internetle boğuşuyorum .Neyse ki hayatta iyi şeylerde var.Kitaplar gibi...müzik gibi...


Bildiğiniz gibi A101 zaman zaman indirimli kitaplar getiriyor.Bu defa cep boy kitaplardı. Ayşe Kulin- Veda ve Tess Gerritsen- Bıçak Sırtı aldım bende. Diğer kitaplarda Ahmet Ümit - Beyoğlunun en güzel abisi ve  Khaled Hosseini - Bin Muhteşem Güneşti. Almak isteyenlere duyurulur.Okuyunca yazılarını yazacağım inşallah.

Sevgilerle...
Aslıhan T.
Aslıhan T.

Ben Bir Fani..

10 yorum:

  1. Öncelikle geçmiş olsun. Yanığın acını tahmin bile edemiyorum. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin.

    A-101'in getirdiği kitaplardan sevdiğim olursa ben de alıyorum. Veda çok güzel bir kitap. Yazarın en sevdiğim kitaplarından biri. Tess'in de birkaç kitabını okudum ama aklımda pek kalmamış. Akıcıydılar diye hatırlıyorum. İnşallah ikisini de seversin. Yorumlarını bekleyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim hakikaten çok kötü oluyor yanmak inşallah allah hiçbir kuluna vermez. Tess'in ilk defa bir kitabını okuyacağım maalesef. Aslında benimde aklımda artık kitaplar kalmıyor hafıza yenilemek gerek sanırım :) görüşün için teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Gecmis olsun, her insan dönem dönem keyifsiz oluyor ve okul stresi yasiyor, umarim hersey istedigin gibi gelisir

    YanıtlaSil
  3. Geçmiş olsun.keyifli okumalar

    YanıtlaSil
  4. Çok Türk yazar okumam ama Ayşe Kulin'in sadece bir kitabınaaşık oldum o da Gizli Anların Yolcusuydu o nasıl bir heyecandır öyle nasıl bir anlatımdır.Ama devam kitapları olan Bora'nın Kitabı ve Dönüş son derece vasat gelmişti bana.Sen okudunmu bahsettiğim kitabı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef daha okumadım ama yorumlarda bile o kadar güzel yazıyorsun ki kitabı acayip merak ediyorum :) :)

      Sil
    2. Bilmiyorum ben bayılmıştım sanırım Türkiyede ki ilk eşcinsel aşkı detaylıca anlatan kitaptı tavsiye ederim okuyunca yorumlarını isterim:))

      Sil