12 Oca 2016

İSMİNİUNUTTUM.COM

Merhaba benim sık sık başıma gelen bir durum var tahminen sizlerde yaşıyorsunuzdur. Beynimiz o kadar farklı şeylerle uğraşıyor ki bazı ayrıntıları unutuyor. 

Mesela ben eskiden okuduğum bir kitabın konusunu hatırlıyorum ama adı ve karakterler geriye kalan hikaye silinmiş zihnimden. İnternette kitabı bulmaya çalışırken İSMİNİ UNUTTUM ile karşılaştım. Sadece kitap değil müzik, dizi, film gibi kategorileri var hatta müzik için mırıldanma bölümü bile var :)  hani okur ya ağzına takılır bir melodi nerden çıktı merak edersin diye. 

Sitede büyük oranda aradığınızı buluyorsunuz . 2 tane unuttuğum kitabı sordum şimdilik. Birini cidden kafaya takmıştım ve sonunda buldum birazdan sahafa gidip alacağım inşallah. Ama diğerini henüz bulamadım :)  Anlatsam  bilir misiniz acaba? 
*******
Kitabın kapağında fibonacci dizisi olduğunu hatırlıyorum. Bir komiser 1999 yılına dönüp karısını gölcük depreminden kurtarıyor. Kadın Yalovadaydı galiba.  Hatta kadın bu yaşlı adamın eşinin akrabası olduğunu düşünüyor. Boyu hareketleri çok benziyor eşine :)  bunlar kalmış aklımda 
Aslıhan T.
Aslıhan T.

Ben Bir Fani..

14 yorum:

  1. Hemen inceliyorum :) Bende sayenizde öğrenmiş oldum.

    YanıtlaSil
  2. Vay be ne güzel bir fikir. Senin sayende ben de öğrenmiş oldum. Paylaşım için teşekkürler. Benim de ismini hatırlamaya çalıştığım bir film vardı. Sorayım bakalım bulabilecek mi :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten güzel fikir :) itiraf edeyim sorduğum kitabı sen bilirsin diye düşünmüştüm :)

      Sil
    2. maalesef :-( Hiçbir şey çağrıştırmadı.

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. SOrunun cevabını aldim sevgili kardeşim..menünde yer alan iletişim kategorısıne tıklayınca hiç bir şey çıkmadı ve böylece sana özelden nasıl yazacağımı nasıl ulaşacağımı bilemedim..aradığın kodu mail yoluyla gönderebilirim..mailini öğrenmem için mail atabilirsin :)

      degmesinyagliboya@gmail.com

      Sevgiler.

      Sil
  4. Ben de hikayeyi hatırliyorum ama kitabın adını hatırlayamadım. Sanırım aynı sıkıntı bende de var:-) takipteykm beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En azından hikayeyi bilen biriyle karşılaşmak güzel :)

      Sil
  5. İlginç bir siteye benziyor:))

    YanıtlaSil
  6. Sağlam siteymiş, ilginç bir proje :)

    YanıtlaSil