28 Kas 2014

Film Tavsiyelerim

Öncelikle film tavsiyesi istediğimde izlediğim bu harika filmleri hatırlatmış olan sevgili arkadaşım salihaya çok çok teşekkür ederim.
1.Sevgi Ayetleri(ayat ayat cinta)

Sevgi ayetleri, İslami unsurları içinde barındıran romantik dram filmi. Modern bir Hz.Yusuf hikayesi.Şahsen benim çok hoşuma gitti.İzlemenizi tavsiye ederim

2.Veer-Zaara 


Hindistanlı bir pilot ile pakistanlı bir genç kızın imkansızlıklarla bezenmiş aşk hikayesini anlatıyor film.Yine çok beğendiğim bir filmdi.Oyuncuları tanıtmaya bile gerek yok bence :)

3.Fanaa

Bir çoğunuzun izlediği bir film olduğuna  eminim.Özellikle sonu benim için beklenmedikti tıpkı Game of Thrones da Martelin ölmesi gibi :/

4.Barfi!

Bu filme özellikle değinmek istiyorum.Bir çoğumuzun sahip olduğu akıl ve duyularla anlayamadığım aşkı yaşayamadığımız hayatı anlatıyor bize.Çokça ağlayıp imrenecek-siniz  bu aşka :)

5.Pi'nin Yaşamı

Bana kendi çocukluğumu hatırlattı.Din konusunda bu kadar geniş bir ailem olmasa da kendi çabımda araştırmıştım bende :) Bence anlattıkları gerçek her ne kadar filmde bunu kabul etmeyenler çoğunlukta olsada :)


Bu filmler oldukça popüler aslında bir çok insanın izlediğine eminim ama bunlar benim en sevdiğim filmler  o yüzden tavsiye ediyorum. Sizin de film tavsiyelerinizi bekliyorum.
Aslıhan T.
Aslıhan T.

Ben Bir Fani..

2 yorum:

  1. "Barfi!" güzel bir filme benziyor efendim, izlenilmeye değer :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi ki aklımla okuyunca baya yetersiz bir tanıtım gibi geldi bana :) güzel filmdir biraz uzundur ama :)

      Sil